Pasir Biru, Rancakalong, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pasir Biru
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Rancakalong

Pasir Biru nyaéta salasahiji désa di kacamatan Rancakalong, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg