Pasir Biru, Rancakalong, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pasir Biru

Peta lokasi Pasir Biru
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Rancakalong
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Pasir Biru nyaéta salasahiji désa di kacamatan Rancakalong, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg