Pasir Buncir, Caringin, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasir Buncir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCaringin

Pasir Buncir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg