Pasirjambu, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pasirjambu

Peta lokasi Kacamatan Pasirjambu
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 239,58 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 87.932 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Pasirjambu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png