Pasirkadu, Sukaresmi, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pasirkadu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanSukaresmi

Pasirkadu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukaresmi, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg