Pasirlaja, Sukaraja, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pasirlaja
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Sukaraja

Pasirlaja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaraja, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg