Patumbak, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Patumbak

Peta lokasi Kacamatan Patumbak
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 46,79 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 104.449 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Patumbak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Patumbak, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png