Patumbak, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Patumbak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
Lega46,79 Kilométer pasagi
Pangeusi104.449 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.07.21
Désa/kalurahan-

Patumbak nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Patumbak, Deli Serdang