Paula Fernandes

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Paula Fernandes

Paula Fernandes de Souza (gumelar di Minas Gerais, Brasil, 13 Désémber 1984; umur 32 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Paula Fernandes nyaéta saurang musisi.[rujukan?]


Replace this image male.svg