Pegagan Lor, Kapetakan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pegagan Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanKapetakan

Pegagan Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kapetakan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg