Pegagan Lor, Kapetakan, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Pegagan Lor
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Kapetakan

Pegagan Lor nyaéta salasahiji désa di kacamatan Kapetakan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg