Pejatén Barat, Pasar Minggu, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pejatén Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanPasar Minggu

Pejatén Barat nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pasar Minggu, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.