Pematang Rahim, Mendahara Ulu, Tanjung Jabung Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pematang Rahim
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Timur
KacamatanMendahara Ulu

Pematang Rahim nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mendahara Ulu, Kabupatén Tanjung Jabung Timur, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Mendahara Ulu, Tanjung Jabung Timur


Gnome-home.svg