Pematang Sawa, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pematang Sawa

Peta lokasi Kacamatan Pematang Sawa
Propinsi Lampung
Kabupatén Tanggamus
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pematang Sawa nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Pematang Sawa, Tanggamus


Nuvola filesystems folder home.png