Pematang Sidamanik, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pematang Sidamanik
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.08.10
Désa/kalurahan-

Pematang Sidamanik nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Pematang Sidamanik, Simalungun