Pemuka, Singkil, Aceh Singkil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pemuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Singkil
KacamatanSingkil

Pemuka nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Singkil, Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Singkil, Aceh Singkil


Gnome-home.svg