Penjaringan, Penjaringan, Jakarta Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Penjaringan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Utara
KacamatanPenjaringan

Penjaringan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Penjaringan, Kota Jakarta Utara, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg