Perkebunan Tanah Gambus, Lima Puluh, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Perkebunan Tanah Gambus
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
KacamatanLima Puluh

Perkebunan Tanah Gambus nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lima Puluh, Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lima Puluh, Batu Bara