Perkusi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Perkusi mangrupikeun alat musik tabeuh pentatonik sareng diatonik. Jenisna loba pisan. Ampir sadaya orkesta ngangge perkusi, misalna gamelan, loba pisan perkusina.


Musical notes.svg


Nulis.jpg