Perkusi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Perkusi mangrupa alat musik tabeuh pentatonik jeung diatonik. Jenisna loba pisan. Ampir sakabéh orkesta ngangge perkusi, misalna gamelan, loba pisan perkusina.


Musical notes.svg


Nulis.jpg