Petojo Selatan, Gambir, Jakarta Pusat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Petojo Selatan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Pusat
Kacamatan Gambir

Petojo Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Gambir, Kota Jakarta Pusat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg