Petukangan Selatan, Pesanggrahan, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Petukangan Selatan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Pesanggrahan

Petukangan Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pesanggrahan, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg