Petukangan Selatan, Pesanggrahan, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Petukangan Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanPesanggrahan

Petukangan Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pesanggrahan, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg