Petukangan Utara, Pesanggrahan, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Petukangan Utara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanPesanggrahan

Petukangan Utara nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pesanggrahan, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.