Pinang, Tangerang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pinang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KotaTangerang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.71.11
Désa/kalurahan-

Pinang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tangerang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Pinang, Tangerang