Pinang Ranti, Makasar, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Pinang Ranti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanMakasar

Pinang Ranti nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Makasar, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.