Pining, Gayo Lues

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pining

Peta lokasi Kacamatan Pining
Propinsi Acéh
Kabupatén Gayo Lues
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pining nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Gayo Lues, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Gayo Lues Citakan:Pining, Gayo Lues


Nuvola filesystems folder home.png