Pintu Rime Gayo, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pintu Rime Gayo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.17.01
Désa/kalurahan-

Pintu Rime Gayo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Pintu Rime Gayo, Bener Meriah