Pisangan Baru, Matraman, Jakarta Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pisangan Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanMatraman

Pisangan Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Matraman, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg