Pisangan Baru, Matraman, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Pisangan Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanMatraman

Pisangan Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Matraman, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.