Planet yaksa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Planet yaksa di Surya Mandala (saluyu jeung skala)
Massa rélatip planét yaksa dina Surya Mandala luar

Planet yaksa nyaéta planét anu ukuranna jauh leuwih badag tibatan Marcapada. Planét-planét ieu ilaharna kajieun tina zat anu mibanda titik golak handap (gas atawa és) lain mah zat padet. Namung, planét yaksa padet ogé bisa aya. Aya opat planét yaksa di Surya Mandala: Jupiter, Saturnus, Uranus, jeung Néptunus. Loba planét luar surya yaksa anu geus dipikawanoh ngorbit béntang séjén.

Jinis[édit | édit sumber]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

P blank.svg Portal Portal Portal Portal


Planet - The Noun Project.svg