Pondok Labu, Cilandak, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pondok Labu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Cilandak

Pondok Labu nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cilandak, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg