Pondok Petir, Bojongsari, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kalurahan  Pondok Petir
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Kota Dépok
Kacamatan Bojongsari

Pondok Petir nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bojongsari, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg