Pondok Udik, Kemang, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Pondok Udik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanKemang

Pondok Udik nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kemang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg