Poniman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pikeun aktor kalawan nami nu sarua, tingali Poniman (aktor).
Poniman
130px
Menteri Pertahanan Indonésia ka-17
Masa jabatan
19 Maret 1983 – 23 Maret 1988
Présidén Soeharto
Saméméhna M. Jusuf
Sanggeusna Leonardus Benyamin Moerdani
Katerangan lian
Gumelar 18 Juli 1926
Bandéra Walanda Walanda Surakarta, Hindia Walanda
Pupus 30 April 2010 (yuswa 83)
Bandéra Indonésia Indonesia Jakarta, Indonésia

Jenderal (Purn.) Poniman (gumelar di Surakarta, Hindia Walanda, 18 Juli 1926 – tilar dunya di Jakarta, 30 April 2010 dina umur 83 taun[1]) nyaéta Mentri Pertahanan Indonésia ti 19 Maret 1983 - 21 Maret 1988.

Rujukan[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg