Portal:Panglawungan/Bandung (8 Juli 2015)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panglawungan Wikipédia

8 Juli 2015 — Ngabuburit & Buka Puasa Bareng

Ngeunaan acara[édit sumber]

Dina raraga ngaraketkeun tali silaturahmi sareng duduluran antar Wikipédiawan Sunda, Panitia Pasanggiri Wiki Sabanda anu dirojong ku Wikimédia Indonésa ngulem ka para wargi kanggo sumping dina acara anu dijejeran Ngabuburit Sabari Ngédit.

Lokasi[édit sumber]

Co & Co Space
Jl. Dipatiukur No. 5, Dago-Bandung

Waktu[édit sumber]

Rebo, 8 Juli 2015
Jam 14.00-20.00 WIB

Pamilon[édit sumber]

  • Wikipédiawan Sunda
  • Pamilon Pasanggiri Wiki Sabanda
  • Wikimédia Indonesia

Biaya[édit sumber]

GRATIS

Matéri[édit sumber]

  • Silaturahmi, obrolan santai antara Wikipédiawan
  • Ngédit artikel anu disadiakeun dina tantangan.
  • Door prize,
  • Buka puasa babarengan
  • Foto Dokumentasi
  • Diskusi rencana aktifitas Wikipedia Basa Sunda

Kontak[édit sumber]

Kanggo informasi lengkepna, mangga tiasa ngontak:

Panitia[édit sumber]

Wiki Sabanda Logo.png
Wikimedia-logo-id.svg