Prambanan, Sléman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Prambanan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiDaérah Istiméwa Yogyakarta
KabupaténSléman
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri34.04.09
Désa/kalurahan-

Prambanan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sléman, Propinsi Daérah Istiméwa Yogyakarta , Indonésia.