Prigi, Sigaluh, Banjarnegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Prigi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanSigaluh

Prigi nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Sigaluh, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg