Propinsi Baghlan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baghlan

بغلان
Lokasi Propinsi Baghlan di Apganistan
Lokasi Propinsi Baghlan di Apganistan
NagaraApganistan
Ibu kotaPuli Khumri
Lega
 • Total21.112 km2 (8,151 sq mi)
Pangeusi
 • Kira-kira 
(2006)
779.000
BasaBasa Pérsia Dari
Basa Pastun

Baghlan (Basa Pérsia/Basa Pastun: بغلان Baġlān) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagarana. ibu kotana nyaéta Puli Khumri. Ngaran propinsi ieu asalna ti ngaran kota Baghlan.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Baghlan


Countries.png