Propinsi Baghlan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Baghlan
بغلان
Propinsi
Lokasi Propinsi Baghlan di Apganistan
Lokasi Propinsi Baghlan di Apganistan
Koordinat: 35°N 68°E / 35°N 68°E / 35; 68Coordinates: 35°N 68°E / 35°N 68°E / 35; 68
Nagara Apganistan
Ibu kota Puli Khumri
Aréa
 • Total 21.112 km2 (8,151 sq mi)
Populasi [1]
 • Estimate (2006) 779.000
Basa Basa Pérsia Dari
Basa Pastun

Baghlan (Basa Pérsia/Basa Pastun: بغلان Baġlān) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kalér nagarana. ibu kotana nyaéta Puli Khumri. Ngaran propinsi ieu asalna ti ngaran kota Baghlan.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Baghlan


Countries.png