Propinsi Helmand

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Helmand jan

هلمند
Lokasi Propinsi Helmand di Apganistan
Lokasi Propinsi Helmand di Apganistan
NagaraBandéra Apganistan Apganistan
Ibu kotaLashkar Gah
Lega
 • Total58.584 km2 (22,619 sq mi)
Pangeusi
 • Total1,441,769

Helmand (Basa Pastun/Pérsia Dari: هلمند) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kidul-kulon nagara. Ibu kotana nyaéta Lashkar Gah.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Helmand Citakan:War on Terror


Countries.png