Propinsi Helmand

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Helmand jan
هلمند
Propinsi
Lokasi Propinsi Helmand di Apganistan
Lokasi Propinsi Helmand di Apganistan
Nagara Bandéra Apganistan Apganistan
Ibu kota Lashkar Gah
Aréa
 • Total 58.584 km2 (22,619 sq mi)
Populasi [1]
 • Total 1,441,769

Helmand (Basa Pastun/Pérsia Dari: هلمند) nyaéta salah sahiji ti 34 propinsi di Apganistan. Propinsi ieu aya di beulah kidul-kulon nagara. Ibu kotana nyaéta Lashkar Gah.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

Citakan:Districts of Helmand Citakan:War on Terror


Countries.png