Propinsi Najran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Najran

نجران
Lokasi Propinsi Najran di Arab Saudi
Lokasi Propinsi Najran di Arab Saudi
Ibu kotaNajran
Manatiq8
Pamaréntahan
 • GubernurMishaal bin Abdullah As-Saud
Lega
 • Total119.000 km2 (46,000 sq mi)
Pangeusi
 (2004)
 • Total500.000
ISO 3166-2
10

Najran (Basa Arab: نجرانNaǧrān) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Legana kira-kira 119.000 km². Ibu kotana nyaéta Najran.

Koordinat: 17°29′30″N 44°07′56″E / 17.49167°N 44.13222°E / 17.49167; 44.13222