Propinsi Najran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Najran
نجران
Propinsi
Lokasi Propinsi Najran di Arab Saudi
Lokasi Propinsi Najran di Arab Saudi
Ibu kota Najran
Manatiq Citakan:Comma separated entries
Pamaréntahan
 • Gubernur Mishaal bin Abdullah As-Saud
Aréa
 • Total 119.000 km2 (46,000 sq mi)
Populasi (2004)
 • Total 500.000
ISO 3166-2 10

Najran (Basa Arab: نجرانNaǧrān) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Legana kira-kira 119.000 km². Ibu kotana nyaéta Najran.

Koordinat: 17°29′30″N 44°07′56″E / 17.49167°N 44.13222°E / 17.49167; 44.13222