Propinsi Najran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Najran

نجران
Lokasi Propinsi Najran di Arab Saudi
Lokasi Propinsi Najran di Arab Saudi
Ibu kotaNajran
ManatiqCitakan:Comma separated entries
Pamaréntahan
 • GubernurMishaal bin Abdullah As-Saud
Lega
 • Total119.000 km2 (46,000 sq mi)
Pangeusi
 (2004)
 • Total500.000
ISO 3166-2
10

Najran (Basa Arab: نجرانNaǧrān) nyaéta hiji propinsi di Arab Saudi. Legana kira-kira 119.000 km². Ibu kotana nyaéta Najran.

Koordinat: 17°29′30″N 44°07′56″E / 17.49167°N 44.13222°E / 17.49167; 44.13222