Protium javanicum Burm

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Protium javanicum Burm
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Subkingdom:
Superdivisi:
Divisi:
Kelas:
Subkelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
Protium javanicum Burm

Protium javanicum Burm atanapi Trenggulun nyaéta hiji spésiés tutuwuhan ti genus Protium. Tutuwuhan ieu kaasup spésiés langka, sarta mangrupa tutuwuhan has pulo Jawa.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nicotiana tabacum - Köhler–s Medizinal-Pflanzen-098.jpg