Pucok Alue Barat, Simpang Ulim, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pucok Alue Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSimpang Ulim

Pucok Alue Barat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Ulim, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Simpang Ulim, Aceh Timur


Gnome-home.svg