Pujidadi, Binjai Selatan, Binjai

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Pujidadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaBinjai
KacamatanBinjai Selatan

Pujidadi nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Binjai Selatan, Kota Binjai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Binjai Selatan, Binjai


Gnome-home.svg