Pulau Panggang, Kepulauan Seribu Utara, Kepulauan Seribu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulau Panggang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kabupatén Kepulauan Seribu
Kacamatan Kepulauan Seribu Utara

pulo Panggang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kepulauan Seribu Utara, Kabupatén Kepulauan Seribu, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg