Pulau Panggung, Tanggamus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Pulau Panggung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténTanggamus
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.06.04
Désa/kalurahan-

Pulau Panggung nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tanggamus, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tanggamus Citakan:Pulau Panggung, Tanggamus