Pulau Rakyat, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pulau Rakyat

Peta lokasi Kacamatan Pulau Rakyat
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pulau Rakyat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Pulau Rakyat, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png