Pulo Blang, Darul Ihsan, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Pulo Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Ihsan

Pulo Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Ihsan, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Darul Ihsan, Aceh Timur


Gnome-home.svg