Lompat ke isi

Pulo Blang, Meurah Mulia, Aceh Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Pulo Blang
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Pulo Blang
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanMeurah Mulia

Pulo Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meurah Mulia, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Meurah Mulia, Aceh Utara