Lompat ke isi

Pulo komodo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas


Gambar:Pantai-pulau-komodo.jpg
Pulo Komodo

Taman Nasional Komodo ayana di antara Propinsi Nusa Tenggara Barat jeung Nusa Tenggara Timur, Taman ieu ngawengku tilu pulo gedé nyaéta Pulo Komodo, Pulo Rinca, sarta Pulo Padar sarta sababaraha pulo leutik jeung wewengkon darat kira-kira 603 km² sarta wewengkon total nyaéta 1817 km².[1] Sacara administratif wewengkon ieu ayana di Kacamatan Komodo, Kabupatén Manggarai Barat, Propinsi Nusa Tenggara Timur.[1]




Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Taman Nasional (Diakses tanggal 8 November 2011)