Punduh Pidada, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Punduh Pidada

Peta lokasi Kacamatan Punduh Pidada
Propinsi Lampung
Kabupatén Pesawaran
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Punduh Pidada nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesawaran, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pesawaran Citakan:Punduh Pidada, Pesawaran


Nuvola filesystems folder home.png