Purwakarta, Cilegon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Purwakarta
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KotaCilegon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.72.07
Désa/kalurahan-

Purwakarta nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cilegon, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Purwakarta, Cilegon