Purwakarta, Cilegon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Purwakarta

Peta lokasi Kacamatan Purwakarta
Propinsi Banten
Kota Cilegon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Purwakarta nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cilegon, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kota Cilegon, Banten

Lambang Kota Cilegon.png

Kacamatan: Cibeber | Cilegon | Citangkil | Ciwandan | Gerogol | Jombang | Pulo Merak | Purwakarta

Citakan:Purwakarta, Cilegon


Nuvola filesystems folder home.png