Puspanegara, Citeureup, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Puspanegara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCiteureup

Puspanegara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Citeureup, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg