Lompat ke isi

Républik otonom

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas

Hiji républik otonom nyaéta hiji rupa babagian administratif mirip jeung hiji propinsi.

Républik otonom di Républik Sosialis Soviét[édit | édit sumber]

Wewengkon Perancis[édit | édit sumber]

Tingkatan ieu bisa ogé diarah kana 13 urut wewengkon Perancis di Afrika saméméh 1960, nalika sakabéhna merdika:

Citakan:Types of administrative country subdivision