Républik otonom

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hiji républik otonom nyaéta hiji rupa babagian administratif mirip jeung hiji propinsi.

Républik otonom di Républik Sosialis Soviét[édit | édit sumber]

Wewengkon Perancis[édit | édit sumber]

Tingkatan ieu bisa ogé diarah kana 13 urut wewengkon Perancis di Afrika saméméh 1960, nalika sakabéhna merdika:

Citakan:Types of administrative country subdivision


Society.png