Rabuhit, Gunung Maligas, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rabuhit
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanGunung Maligas

Rabuhit nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Maligas, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Gunung Maligas, Simalungun


Gnome-home.svg